250 Pinterest Likes

12.00

Koop Product

Beschrijving

Wachttijd: binnen enkele uren afgeleverd.

Drops: nauwelijks drops van de volgers.

Refills: niet beschikbaar

Weergave URL hyperlink (verplicht): https://www.pinterest.com/pin/code/

Productbeschrijving: koop nu bij ons 250 Pinterest likes om uw account populairder te maken en op de kaart te zetten. Doordat uw account meer likes bezit zullen er meer en meer andere gebruikers van Pinterest geneigd zijn om u ook een like te geven en dat zal u bekendheid alleen maar vergroten.  Koop bij ons 250 Pinterest likes voor een klein prijsje. Bij alle Pinterest producten die wij aanbieden, hebben wij nog geen repins of vind-ik-leuks gehad die verwijderd worden of wegvallen. Echter kunnen er in de toekomst altijd updates komen of maatregelen worden genomen door Pinterest waardoor dit wel het geval kan zijn of worden. Op deze producten kunnen wij jammer geen garantie bieden, anders zou de prijs vele malen hoger komen te liggen.

Let op: U dient de URL hyperlink ingeven voor u deze dienst kan aanschaffen. Voor 250 Pinterest likes hebben wij de pin URL hyperlink nodig van uw Pinterest account en deze dient er zo uit te zien: https://www.pinterest.com/pin/(code)/

Zorg ervoor dat u de code goed ingeeft en deze dient dus ook te beginnen met https:// . De verwerking van de bestellingen loopt quasi volledig automatisch en start nadat de betaling door ons correct is ontvangen. Wanneer u een order start met een foute URL hyperlink gaat de verwerking toch van starten en wordt de service op een fout of onbestaand account overgemaakt. Probeer dit dus zeker te vermijden want nadat het order is doorgegeven kan er geen terugbetaling of verandering meer worden aangebracht.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “250 Pinterest Likes” te beoordelen