FAQ

Waarom zou ik likes kopen?

Een professionele uitstraling

Een pagina met weinig vind-ik-leukes of deelnemers kan worden vergeleken met een restaurant met weinig volk. Als er slechts 3 mensen in een restaurant zitten, ga je niet geneigd zijn om binnen te gaan. Dit verandert wanneer er tientallen mensen aanwezig zij. Zo is het ook met sociale media. Een pagina met 1000’en likes/volgers/downloads/views geeft niet alleen een professionele indruk, het wekt ook vertrouwen bij eventuele klanten.

Goedkope marketingcampagne voeren

Op deze website zijn de likes heel betaalbaar, al vanaf €3,00 kunt u likes kopen. Een hele goedkope start om uw pagina meteen een boost te geven. Daarbij kunt u de likes van YouTube of Facebook gebruiken om wedstrijden te winnen, bijvoorbeeld een wedstrijd waarbij de DJ met de meeste likes op zijn muziek wint.

Zien liken doet liken

Naast de eerder genoemde redenen speelt ook het fenomeen: als er één schaap over de dam is volgen er meer. Dit principe geldt ook voor Facebook pagina’s en andere sociale media. Eerder noemde ik al dat een pagina met veel Facebook likes vertrouwen wekt bij potentiële klanten, als gevolg ‘liked’ een persoon sneller deze pagina. Het kopen van likes geeft dus een boost om een pagina te laten groeien.

Zijn het echte mensen die mijn pagina liken of mij volgen?

Dat varieert per bestelling. Bots hebben als kenmerk dat zij uw pagina ook kunnen ‘un-liken’, wij geven daarom op bepaalde producten refills om eventuele unlikers terug aan te vullen.